Elfirma Norrköping

ABINAB

Din elfirma i Norrköping, med en bred kunskap inom el

Vi hjälper dig dygnet runt i Norrköping!

24/7
Tillgängliga dygnet runt, året runt.
Välkommen!

Elfirma i Norrköping

ABINAB har din elfirma i Norrköping som kan hjälpa dig med det mesta inom el.

Går du i tankarna för en renovering, har du problem med elen eller vill du enbart säkerställa elens säkerhet? Hos oss kan du får hjälp med det allra mesta som rör el. Vår elfirma har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du alltid ska garanteras trygga, säkra och hållbara jobb som innefattar el.

Offertförfrågan

Gratis och kravlös offert!

Hör av dig till vår elfirma för personligt besök och en kostnadsfri offert. Vet du redan nu va du önskar, kan du enkelt skicka en förfrågan till oss  via formuläret. Du kan dessutom bifoga ritningar och dylikt så återkommer vi med en prisuppskattning.

Laddboxinstallation fr. 5300:-

Kostnad tillkommer om du önskar en fasbalansering.
Mer information över telefon eller e-post.

God Service

..är ett måste vid varje kontakt med kunden. Vi ska vara transparenta och vara säker på att båda parterna är med på vad som gäller.

Trygg säkerhet

..är vår topprioritet vid samtliga uppdrag. Utöver branschens standardrutiner har vi interna rutiner som syftar till att fastställa ytterligare trygghet.​

Hög kvalitet

..är en självklarhet för vår elfirma. Vi arbetar med interna kvalitetsrutiner för att säkerställa ett proffsigt slutresultat.
Skickliga montörer

En professionell elfirma i Norrköping

Våra kunder inom både privat- och företagssektorn vänder sig till oss när de behöver en behörig elfirma i Norrköping. Inga projekt är för små eller för stora för oss, vi åtager oss gladeligen uppdrag i alla skalor. Vare sig du är en privatperson eller ett företag och vare sig uppdraget rör sig om en simpel installation eller en större nyproduktion – så kan vi hjälpa dig.

Vår elfirma utgår ifrån Norrköping men arbetar i alla omkringliggande kommuner och områden. Tveka inte på att höra av dig till oss när du behöver en pålitlig och behörig elfirma i närheten av Norrköping.

Elproffs

All kompetens du behöver

Letar du efter en kunnig elfirma i Norrköping? Vår elfirma tar sig an arbeten i hela länet och hjälper regelbundet både privatpersoner och företag med olika typer av projekt.

ABINAB är en mindre och lokal elfirma med erfaren personal. Tack vare vår mindre skala har vi förmåga att vara mycket flexibla och skräddarsy varje lösning efter kundens önskemål.

Hör av dig

Anlita vår elfirma i Norrköping!

Säkerhet - en självklarhet

Undvik felaktiga installationer

Det är tyvärr allt för vanligt att vi stöter på felaktiga elinstallationer när vi är ute på jobb. Det är så klart lockande för många att ta sig an projektet själv för att slippa anlita en elektriker, men det resulterar allt för ofta i livsfarliga anläggningar som kan leda till personskada eller brand.

En trygg elfirma i Norrköping

När du anlitar vår elfirma i Norrköping får du inte bara hjälp med ditt projekt utan du får också hjälp av en erfaren och kunnig elektriker som är uppdaterad kring nya tekniker och metoder inom branschen. Givetvis har vi dessutom koll på eventuella nya förordningar och/eller regler som rör vår bransch. Därmed kan du alltid lita på att våra elinstallationer är säkra och godkända för bruk.

Vanliga frågor till vår elfirma

Vad kostar det att anlita en elfirma?

Priset är givetvis beroende på hur stort arbetet är. Vår elfirma jobbar däremot alltid så priseffektivt som möjligt. Utöver detta har vi även lång erfarenhet av att samarbeta med andra hantverkare, vilket gör det enkelt för oss att bland annat planera och hålla priserna nere vid större projekt.

Kan jag använda ROT-avdraget?

När du anlitar vår elfirma, kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget som är en skattereduktion, innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Däremot krävs det att du är en skattebetalande medborgare i Sverige för att kunna använda dig av ROT-avdraget. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida.

Har ni jour även på högtider?

Ja, vi har stor förståelse för att incidenter även kan uppstå under årets alla högtider. Därför finns vi vår elfirma tillgänglig på såväl julafton som midsommarafton. Tveka aldrig på att kontakta vår jour.

Elfirma Norrköping

Kontakta oss idag!

Oavsett vilket jobb det är vi ska utföra så har vi en stor förståelse för att det dyker upp stora som små frågor. För oss är det viktigt att du känner en trygghet i arbete vi ska utföra. Därför kan du enkelt kontakta oss såväl under arbetets gång som före.
Du kan enkelt kontakta oss via de telefonnummer och mejl som finns nedan. Du kan även använda dig av offertformuläret för att komma i kontakt med oss.
Vår elfirma i Norrköping svarar mer än gärna på alla sorters frågor.