Eljour Norrköping

ABINAB

Eljour för dig i Norrköping – dygnet runt, året om.

Eljour för dig i Norrköping!

24/7
Tillgängliga dygnet runt, året runt.
Välkommen!

Eljour i Norrköping

ABINAB erbjuder dig i Norrköping Eljour. Det innebär att vi alla tider på dygnet under årets alla dagar kan hjälpa dig när du behöver oss. Ring oss enkelt på diverse nummer.
Går du i tankarna för en renovering, har du problem med elen eller vill du enbart säkerställa elens säkerhet? Hos oss kan du får hjälp med det allra mesta som rör el. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du alltid ska garanteras trygga, säkra och hållbara jobb som innefattar el. Oavsett nödläget.
Offertförfrågan

Gratis och kravlös offert!

Vi utför inte enbart eljour, vi tar oss även an större och planerade projekt. Kontakta oss så hjälper vi dig med det du önskar. Vet du redan nu va du önskar, kan du enkelt skicka en förfrågan till oss via formuläret. Du kan dessutom bifoga ritningar och dylikt så återkommer vi med en prisuppskattning.

Laddboxinstallation fr. 5300:-

Kostnad tillkommer om du önskar en fasbalansering.
Mer information över telefon eller e-post.

God Service

..är ett måste vid varje kontakt med kunden. Vi ska vara transparenta och vara säker på att båda parterna är med på vad som gäller.

Trygg säkerhet

..är vår topprioritet vid samtliga uppdrag. Utöver branschens standardrutiner har vi interna rutiner som syftar till att fastställa ytterligare trygghet.​

Hög kvalitet

..är en självklarhet för vår elfirma. Vi arbetar med interna kvalitetsrutiner för att säkerställa ett proffsigt slutresultat.
Skickliga montörer

En professionell elfirma i Norrköping

Våra kunder inom både privat- och företagssektorn vänder sig till oss när de behöver en behörig eljour snabbt och enkelt i Norrköping. Inga projekt är för små eller för stora för oss, vi åtager oss gladeligen uppdrag i alla skalor. Vare sig du är en privatperson eller ett företag och vare sig uppdraget rör sig om ett nödläge, en simpel installation eller en större nyproduktion – så kan vi hjälpa dig.
Vår eljour utgår ifrån Norrköping men arbetar i alla omkringliggande kommuner och områden. Tveka inte på att höra av dig till oss när du behöver en behörig, kunnig och duktig elektriker vid akuta behov.
Elproffs

All kompetens du behöver

Letar du efter en kunnig eljour i Norrköping? Vi tar oss an alla typer av projekt inom akutärenden. Du kan tryggt lita på att vi har den kompetens som krävs för att utföra säkra lösningar på väldigt akuta ärenden.v
ABINAB är ett mindre och lokalt företag med erfaren personal. Tack vare vår mindre skala har vi förmåga att vara mycket flexibla och skräddarsy varje lösning efter kundens önskemål.
Hör av dig

Anlita vår elfirma i Norrköping!

Säkerhet - en självklarhet

Undvik felaktiga installationer

Det är tyvärr allt för vanligt att vi stöter på felaktiga elinstallationer när vi är ute på jobb. Det är så klart lockande för många att ta sig an projektet själv för att slippa anlita en elektriker, men det resulterar allt för ofta i livsfarliga anläggningar som kan leda till personskada eller brand.

En trygg elfirma i Norrköping

När du anlitar oss för eljour i Norrköping får du inte bara stöttning i hur ditt problem ska lösas, du får framförallt även hjälp av erfaren och kunnig personal som är uppdaterad kring nya tekniker och metoder inom branschen. På så sätt får garanterar vi dig alltid säkra och trygga lösningar. Givetvis har vi dessutom koll på eventuella nya förordningar och/eller regler som rör vår bransch. Därmed kan du alltid lita på att våra elinstallationer är säkra och godkända för bruk.

Vanliga frågor till vår elfirma

Vad kostar eljour?

Priset är givetvis beroende på hur stort problemet är. Vi har svårt att ge dig ett pris på telefon utan behöver därför komma ut till platsen för att se över problemet. För oss är det viktigt att alla ska våra ringa en eljour, därför håller vi nere priserna så lågt som möjligt. Däremot kan vi behöva ta ut en utgift. Det viktigaste är att du kontaktar oss om ett problem uppstår.

Kan jag använda ROT-avdraget?

När du anlitar oss , kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget som är en skattereduktion, innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Däremot krävs det att du är en skattebetalande medborgare i Sverige för att kunna använda dig av ROT-avdraget. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida.

Har ni eljour även på högtider?

Ja, vi har stor förståelse för att incidenter även kan uppstå under årets alla högtider. Därför finns vi vår eljour tillgänglig på såväl julafton som midsommarafton. Tveka aldrig på att kontakta vår jour.

Elfirma Norrköping

Kontakta oss idag!

Oavsett vilket jobb det är vi ska utföra så har vi en stor förståelse för att det dyker upp stora som små frågor. För oss är det viktigt att du känner en trygghet i arbete vi ska utföra. Därför kan du enkelt kontakta oss såväl under arbetets gång som före och efter.

Du kan enkelt kontakta oss via de telefonnummer och mejl som finns nedan. Dessutom kan du även använda dig av offertformuläret för att komma i kontakt med oss.

Vår eljour i Norrköping svarar mer än gärna på alla sorters frågor.