Laddbox Norrköping

ABINAB

Vi hittar rätt laddbox för dig i Norrköping

Vi hjälper dig dygnet runt i Norrköping!

24/7
Tillgängliga dygnet runt, året runt.
Välkommen!

Laddbox i Norrköping

Vi var tidiga med att erbjuda laddbox till kunder i Norrköping. Det innebär att vi har lång och bred erfarenhet av diverse olika laddboxar.

Laddboxar har idag utvecklats enormt. Idag finns det bland annat laddningsstationer på stolpar likväl som boxar. I Europa är det allra vanligaste kontakten typ 2, men det finns även laddboxar till kontakt 1. Är du osäker på vilken typ du har? Öppna enkelt luckan och kolla på uttaget. Typ 1 är helt runt medan Typ 2 har en platt ovansida.
Att använda sig av en laddbox är en trygghet för dig såväl som för din bil. Vid laddning i ett vanligt uttag, finns stor risk för att bilen skadas likväl som din bostads el blir överbelastat. Vi rekommenderar därför alla att använda sig av laddboxar eller laddstolpar vid laddning.
Offertförfrågan

Gratis och kravlös offert!

Är du nyfiken på en laddbox? Kontakta oss så hjälper vi dig med det du önskar. Meddela gärna vad det är för typ av bil du har, så vi hittar rätt laddbox med rätt kompetens för din bil.

Laddboxinstallation fr. 5300:-

Kostnad tillkommer om du önskar en fasbalansering.
Mer information över telefon eller e-post.

God Service

..är ett måste vid varje kontakt med kunden. Vi ska vara transparenta och vara säker på att båda parterna är med på vad som gäller.

Trygg säkerhet

..är vår topprioritet vid samtliga uppdrag. Utöver branschens standardrutiner har vi interna rutiner som syftar till att fastställa ytterligare trygghet.​

Hög kvalitet

..är en självklarhet för våra elektriker. Vi arbetar med interna kvalitetsrutiner för att säkerställa ett proffsigt slutresultat.

Skickliga montörer

Laddbox - kunnig personal nära dig

Det var inte längesen laddboxen var en sällsynt syn. Det var bara “vissa” som hade en laddbox.
Numera är miljömedvetenheten större än någonsin, och elbilarna är bättre än någonsin, vilket självklart leder till ökat behov av fler av den personliga laddboxen. Tack vare att vi nu kommit en bit i e-bils-eran så börjar priserna sjunka för laddboxen och blir bara vanligare o vanligare.
Laddbox är en ekonomiskt lönsam lösning och gör det enkelt för dig med en eller flera elbilar att ladda bilen när den står parkerad på gården eller uppfarten.

Varför laddbox istället för uttag?

Man kan alltså ladda sin elbil via ett vanligt eluttag. Men, elsäkerhetsverket bekräftar att 9 av 10 småhus är mer än 30 år gamla vilket betyder att elanläggningen i dessa hus är underdimensionerad för att ladda en elbil i uttaget. För många småhus är alltså eluttaget en brand- och säkerhetsrisk.

Hur funkar installationen av laddbox?

Om du äger din egna bostad finns det egentligen inget som stoppar dig från att ringa oss för att installera din laddbox i Norrköping. Våra installatörer är behöriga och kan hjälpa dig att välja rätt laddbox till din elbil. Som kund hos oss får du en trygg och säker installation av laddbox.

Elproffs

All kompetens du behöver

Letar du efter en kunnig montör i Norrköping? Vi tar oss an alla typer av projekt inom akutärenden. Du kan tryggt lita på att vi har den kompetens som krävs för att utföra säkra lösningar på väldigt akuta ärenden.

ABINAB är ett mindre och lokalt företag med erfaren personal. Tack vare vår mindre skala har vi förmåga att vara mycket flexibla och skräddarsy varje lösning efter kundens önskemål.
Hör av dig

Anlita vår elektriker i Norrköping!

Säkerhet - en självklarhet

Undvik felaktiga installationer

Det är tyvärr allt för vanligt att vi stöter på felaktiga elinstallationer när vi är ute på jobb. Det är så klart lockande för många att ta sig an projektet själv för att slippa anlita en montör, men det resulterar allt för ofta i livsfarliga anläggningar som kan leda till personskada eller brand.

En trygg laddbox i Norrköping

När du anlitar oss för installation av en laddbox i Norrköping får du inte bara en installation, du får framförallt även hjälp av erfaren och kunnig personal som är uppdaterad kring nya tekniker och metoder inom branschen. På så sätt får garanterar vi dig alltid säkra och trygga lösningar. Givetvis har vi dessutom koll på eventuella nya förordningar och/eller regler som rör vår bransch. Därmed kan du alltid lita på att våra elinstallationer är säkra och godkända för bruk.

Vanliga frågor om laddbox

Vad kostar en laddbox?

En laddbox varierar i pris, det är framförallt beroende på bilens storlek. Vi har mindre laddboxar som kostar 5.000:-, likväl som vi installerar laddboxar som kostar upp till 30.000:-. Vill du köpa din laddbox själv, kan du givetvis även göra det. Vi rekommenderar däremot alltid att du köper av oss, då vi har kontakter i branschen som ordnar det du vill.

Kan jag använda ROT-avdraget?

När du anlitar vår oss , kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget som är en skattereduktion, innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Däremot krävs det att du är en skattebetalande medborgare i Sverige för att kunna använda dig av ROT-avdraget. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida.

Har ni jour även på högtider?

Ja, vi har stor förståelse för att incidenter även kan uppstå under årets alla högtider. Därför finns vi våra elektriker tillgänglig på såväl julafton som midsommarafton. Tveka aldrig på att kontakta vår jour.

Elektriker Norrköping

Kontakta oss idag!

Oavsett om det är en laddbox som ska installeras eller en lampa som ska monteras så har vi stor förståelse för att det dyker upp stora som små frågor. För oss är det viktigt att du känner en trygghet i arbete vi ska utföra. Därför kan du enkelt kontakta oss såväl under arbetets gång som före.

Du kan enkelt kontakta oss via de telefonnummer och mejl som finns nedan. Du kan även använda dig av offertformuläret för att komma i kontakt med oss.

Våra elektriker i Norrköping svarar mer än gärna på alla sorters frågor.