Solceller Norrköping

ABINAB

Vi installerar och monterar solceller i Norrköping

Vi hjälper dig dygnet runt i Norrköping!

24/7
Tillgängliga dygnet runt, året runt.
Välkommen!

Solceller i Norrköping

Att låta våra elektriker i Norrköping installera solceller har många fördelar. Du kan tryggt producera egen elektricitet via taket på ditt hushåll och i samband med det spara stora summor i energikostnader. Visste du att en timma solinstråling till jorden motsvarar människans samlade energianvändning under ett år?
Energiåterbetalningtiden, alltså tiden det tar för solcellerna att kompensera för den energi som går åt under solcellernas livlängd, är ungefär två år och minskar med tiden. Det ska jämföras med solcellernas livslängd på åtminstone 30 år. Solcellerna betalar tillbaka sig själv med tiden – med andra ord är det en investering för både dig och miljön.
Kontakta oss idag så ger våra certifierade solcellsmontörer dig en offert!
Offertförfrågan

Gratis och kravlös offert!

Är du nyfiken på solceller? Kontakta oss så hjälper vi dig med det du önskar. Berätta gärna så mycket som möjligt om dig och din bostad, så hittar vi rätt.

Laddboxinstallation fr. 5300:-

Kostnad tillkommer om du önskar en fasbalansering.
Mer information över telefon eller e-post.

God Service

..är ett måste vid varje kontakt med kunden. Vi ska vara transparenta och vara säker på att båda parterna är med på vad som gäller.

Trygg säkerhet

..är vår topprioritet vid samtliga uppdrag. Utöver branschens standardrutiner har vi interna rutiner som syftar till att fastställa ytterligare trygghet.​

Hög kvalitet

..är en självklarhet för våra elektriker. Vi arbetar med interna kvalitetsrutiner för att säkerställa ett proffsigt slutresultat.

Skickliga montörer

Solceller nära dig

Våra kunder inom både privat- och företagssektorn vänder sig till oss när de är nyfikna på solceller i Norrköping. Inga projekt är för små eller för stora för oss, vi åtager oss gladeligen uppdrag i alla skalor. Vare sig du är en privatperson eller ett företag. Vi tar oss an alla uppdrar som rör såväl en simpel installation som en större nyproduktion.
Våra elektriker utgår ifrån Norrköping men arbetar i alla omkringliggande kommuner och områden. Tveka inte på att höra av dig till oss när du behöver en pålitlig och behörig elektriker i närheten av Norrköping.
Elproffs

Undvik felaktig installationer

Letar du efter en kunnig montör i Norrköping? Vi tar oss an alla typer av projekt inom akutärenden. Du kan tryggt lita på att vi har den kompetens som krävs för att utföra säkra lösningar på väldigt akuta ärenden.
ABINAB är ett mindre och lokalt företag med erfaren personal. Tack vare vår mindre skala har vi förmåga att vara mycket flexibla och skräddarsy varje lösning efter kundens önskemål.
Hör av dig

Anlita vår elektriker i Norrköping!

Säkerhet - en självklarhet

Undvik felaktiga installationer

Det är tyvärr allt för vanligt att vi stöter på felaktiga elinstallationer när vi är ute på jobb. Det är så klart lockande för många att ta sig an projektet själv för att slippa anlita en montör, men det resulterar allt för ofta i livsfarliga anläggningar som kan leda till personskada eller brand.

Trygga solceller i Norrköping

När du anlitar oss för installation av solceller i Norrköping får du inte bara en installation, du får framförallt även hjälp av erfarna och kunniga montörer som är uppdaterade kring nya tekniker och metoder inom branschen. På så sätt får garanterar vi dig alltid säkra och trygga lösningar. Givetvis har vi dessutom koll på eventuella nya förordningar och/eller regler som rör vår bransch. Därmed kan du alltid lita på att våra elinstallationer är säkra och godkända för bruk.

Vanliga frågor om laddbox

Vad kostar solceller?

Priset är helt avgörande på vilka solceller du önskar, samt hur brett arbetet är. Du gör enklast i att lämna en offertförfrågan via formuläret eller kontakta oss, så svarar vi så snabbt vi får möjlighet.

Kan jag använda ROT-avdraget?

När du anlitar vår oss , kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget som är en skattereduktion, innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Däremot krävs det att du är en skattebetalande medborgare i Sverige för att kunna använda dig av ROT-avdraget. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida.

Har ni jour även på högtider?

Ja, vi har stor förståelse för att incidenter även kan uppstå under årets alla högtider. Därför finns vi våra elektriker tillgänglig på såväl julafton som midsommarafton. Tveka aldrig på att kontakta vår jour.

Elektriker Norrköping

Kontakta oss idag!

Oavsett om det är en mindre lampa som ska installerar eller större solceller så har vi förståelse för att det dyker upp stora som små frågor. För oss är det viktigt att du känner en trygghet i arbete vi ska utföra. Därför kan du enkelt kontakta oss såväl under arbetets gång som före.

Du kan enkelt kontakta oss via de telefonnummer och mejl som finns nedan. Du kan även använda dig av offertformuläret för att komma i kontakt med oss.

Våra elektriker i Norrköping svarar mer än gärna på alla sorters frågor.